BE-STRONG - workout_personaltraining

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OVER WORKOUT PERSONAL TRAINING

Beweging is goed voor de mens. Of u nu fitnesst, voetbalt of gaat hardlopen, het frequent in beweging komen zorgt ervoor dat u vitaal blijft. Sporten stimuleert de gezondheid en zorgt ervoor dat u plezieriger in het leven staat. Beweging bevordert namelijk ook een hoger energielevel en creativiteit in denkprocessen. Juist ook in de drukte en ondernemingen van de dagelijkse praktijk is het belangrijk om ons lichaam in balans te houden.

 
Samen met een personal trainer van Workout Amerongen tilt u uw bewegingsniveau naar een hoger niveau, door haalbare doelen te stellen en op een veilige en verantwoorde manier met sport om te gaan. Een goede personal trainer zorgt er niet alleen voor dat u op een juiste manier beweegt en geen blessures oploopt, maar motiveert u ook om vol te houden en uw doelen te bereiken, zodat er een continuïteit in het bewegen ontstaat.

Workout Amerongen wil mannen en vrouwen inspireren die zich graag gezonder willen voelen en/of hun streefgewicht op een verantwoorde manier willen bereiken. Bij ons gaat u niet alleen aan de slag met bewegingsactiviteiten, maar wordt u ook een persoonlijk afgesteld voedingsplan aangereikt om zo effectief mogelijk resultaat te behalen. Wij willen u graag helpen inzicht te krijgen in uw eigen lichaam en die gezochte balans, zodat deze lessen een doorlopende investering worden voor de rest van uw leven. Wij willen u uitdagen om telkens op een plezierige wijze een stap verder te gaan. De personal training bij Workout Amerongen staat dan ook bekend als persoonlijk, gepassioneerd en betrouwbaar.

"ZO WORDT UW DOEL ONZE UITDAGING"
Industrieweg Noord 4c
3958 VT Amerongen
Industrieweg Noord 4c
3958 VT Amerongen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu