VOEDINGSPLAN - workout_personaltraining

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
VOEDINGSPLAN

 
Bij Workout Amerongen werken wij achter de schermen door aan uw doelen door wekelijks een persoonlijk voedingsplan voor u te creƫren.
Wist u dat bij het versterken van het menselijk lichaam en bij afslankprocessen het behalen van resultaat voor ongeveer 65% uit een gezond voedingspatroon bestaat? Wij vinden het van essentieel belang om u voor de volle 100% te kunnen begeleiden in uw proces, zodat u zeker weet dat u uw lichaam het beste biedt. Om u dat extra steuntje in de rug te geven, worden sport en voeding onder professioneel oog gecombineerd en op elkaar afgestemd.

 
Ieder lichaam is anders, dat begrijpen we. Wij starten dan ook met het maken van een uitgebreide lichaamsanalyse. Op basis hiervan wordt een persoonlijk voedingsplan samengesteld. Wij houden hierbij rekening met uw leefpatroon, werkomgeving, aantal bewegingsactiviteiten en bijvoorbeeld uw gezinsleven. We stellen het voedingsplan gezamenlijk af op uw bedrijvigheid en energieverbruik door de dag heen, zodat het naast zijn effectiviteit voor u ook goed vol te houden is. Eens per week wordt er een nieuwe meetsessie gepland, zodat we samen kunnen kijken naar hoe het proces verloopt en wat er verbeterd kan worden. U zult merken dat dit enorm motiverend is!

 
Op deze manier gaat u niet alleen tijdens de trainingen aan de slag, maar zult u doorlopend uw lichaam versterken en zien veranderen. En zo komt stap voor stap elk einddoel dichterbij.
Industrieweg Noord 4c
3958 VT Amerongen
Industrieweg Noord 4c
3958 VT Amerongen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu