WERKWIJZE - workout_personaltraining

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

WERKWIJZE

Bij Workout Amerongen kunt u starten op uw eigen uitgangsniveau, waardoor personal training voor iedereen bereikbaar is. Bij de start wordt er een specialistische analyse gemaakt, waarin uw eisen en wensen worden vastgelegd. Daarbij wordt er gekeken naar de mogelijkheden die bij uw lichaam en energieniveau passen en aansluiten bij de activiteiten en verplichtingen die u in uw dagelijks leven heeft. Op basis van deze informatie wordt er voor u een training- en voedingschema opgesteld. Dit schema bevat de ingeplande trainingen, maar ook oefeningen en voedingsadviezen die u mee naar huis kunt nemen.

Wij bieden u graag de kennis en ondersteuning die nodig is om doorlopend een gezondere levensstijl aan te nemen en hiervoor gemotiveerd te blijven. Er wordt dan ook niet gewerkt met energieshakes en dieetrepen, maar reikt u wekelijks een persoonlijk afgestelde boodschappenlijst aan met producten die u gewoon bij de plaatselijke supermarkt kunt halen.

Tijdens de trainingen, maar ook daarbuiten zijn wij altijd bereid om u te adviseren en aan te moedigen. Natuurlijk vindt er ook regelmatig een evaluatie plaats, waarin de voortgang en (wellicht nieuwe) wensen worden besproken en het trainingschema kan worden aangepast. Voor meer informatie kunt u kijken bij ons aanbod of contact opnemen.
Industrieweg Noord 4c
3958 VT Amerongen
Industrieweg Noord 4c
3958 VT Amerongen

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu